-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Πρόγνωση καιρού Αττικής για αύριο 27.9.08

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα...

Έντονες βροχές σημειώνονται αυτήν την ώρα κυρίως στις νότιες περιοχές της Αττικής και πιό συγκεκριμένα σε Νίκαια Αργυρούπολη Πειραιά Καστέλλα Ηλιούπολη ενώ φαίνεται οτι σε λίγη ώρα αναμένεται να πέσουν ισχυρές βροχές στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχέια που συλλέξαμε απο τα μετεωρολογικά μοντέλα οι βροχές θα συνεχιστούν κατα την διάρκεια της νύχτας κυρίως στα Δυτικά και στα Βόρεια τμήματα του νομού και κατα βάση θα είναι μετρίας εντάσεως.

Αύριο,Σάββατο, η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιές οι οποίες θα είναι πιο πυκνές στα Βόρεια του νομού ενώ στα υπόλοιπα τμήματα περιμένουμε και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Απο τις μεσημεριανές ώρες και μετά οι συννεφιές θα πυκνώσουν περισσότερο και θα δώσουν στην αρχή ασθενείς βροχοπτώσεις κυρίως στα Δυτικά και στα Βόρεια. Όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ του Σαββάτου οι βροχές θα ενταθούν στις προαναφερθείσες περιοχές ενώ κάποια φαινίμενα θα σημειωθούν και στις υπόλοιπες περιοχές του νομού.
Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης τους 22-23βαθμούς κελσίου ενώ οι άνεμοι απο βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 5 Beaufort.

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: