-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Ενισχύεται ο Άικ

0
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στις παραθαλάσσιες περιοχές που βρίσκονται στην πορεία του κυκλώνα Άικ εγκαταλείπουν τις εστίες τους, καθώς ο κυκλώνας ενισχύεται και αναμένεται να χτυπήσεις τις ακτές του Τέξας.

Ο κυκλώνας Άικ είναι στην κατηγορία 2 και συνοδεύεται από ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 160 χιλιομέτρων την ώρα, αλλά όταν θα φτάσει στις ακτές αργά την Παρασκευή, ή το Σάββατο, εκτιμάται ότι θα έχει αναβαθμιστεί σε κυκλώνα κατηγορίας 3.

Ήδη στο Χιούστον, που είχε χτυπηθεί σφορδά από τον κυκλώνα Ρίτα το 2005, οι αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους να αποφεύγουν τις μετακινήσεις. "Είναι πιο ασφαλείς αν παραμείνουν όπου βρίσκονται", προειδοποίησε ο δήμαρχος του Χιούστον, Μπιλ Γουάιτ.

"Το πιο σημαντικό μήνυμα που μπορώ να στείλω είναι να μην πάρετε αυτόν τον κυκλώνα αψήφιστα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Μάικλ Τσέρτοφ. "Δεν πρόκειται για ένα κυκλώνα με τον οποίο μπορείς να στοιχηματίσεις", πρόσθεσε.

Ήδη 4.000 υπεράκτιες εξέδρες άντλησης πετρελαίου, όπου παράγεται το ένα τέταρτο του αργού πετρελαίου που καταλήγει στην αμερικανική αγορά, έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους.

Οι αρχές προειδοποίησαν επίσης τους κατοίκους των παραλιακών περιοχών του Γκάλβεστον, νοτίως του Χιούστον, να καταφύγουν σε περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο. Οι τοπικές αρχές εκτιμούν ότι περίπου 600.000 άνθρωποι έχουν μετακινηθεί.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: