-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Από Σεπτέμβρη... χειμώνας

0
Αν και τυπικά έχουμε εισέλθει στο φθινόπωρο, ο καιρός μας δείχνει το… χειμωνιάτικο «πρόσωπο» του, καθώς η καλοκαιρία και η ζέστη έδωσε τη θέση της στις βροχές αλλά και τα χιόνια.

Σήμερα το πρωί τα πρώτα χιόνια άρχισαν να πέφτουν στον Παρνασσό. Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι βροχές και οι καταιγίδες. Οι άνεμοι δε που πνέουν φθάνουν τα 7 μποφόρ σε ένταση, ενώ την Κυριακή αναμένεται να ενισχυθούν και να φθάσουν τα 8 μποφόρ.

Πρόσκαιρη χιονόπτωση αναμένεται επίσης και τα βόρεια της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν σήμερα και στην περιοχή της Αττικής, και μάλιστα από το απόγευμα τα φαινόμενα αναμένεται να είναι έντονα.

Μέχρι στιγμής οι βροχές είναι ήπιες σε όλη τη χώρα, ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας. Αργότερα πάντως τα φαινόμενα θα ενταθούν. Ο κρατικός μηχανισμός έχει τεθεί σε εγρήγορση, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων. Βελτίωση του καιρού οι μετεωρολόγοι αναμένουν από τη Κυριακή, μετά το μεσημέρι και από τα δυτικά.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: