-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Συνεχίζει το καταστροφικό του πέρασμα

0
Μπορεί να έχει υποβαθμιστεί στην κατηγορία "1", ο τυφώνας Άικ πάντως συνεχίζει το φονικό πέρασμά του από τις ακτές των ΗΠΑ.

Μία γυναίκα έχασε την ζωή της από πτώση δέντρου, βόρεια του Χιούστον.

Νωρίτερα, ο Άικ χτύπησε τις ακτές του Τέξας και το Γκάλβεστον με άνεμους ταχύτητας 177 χιλιόμετρων την ώρα, πλημμυρίζοντας σπίτια και καταστήματα και αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ηλεκτρικό.

Την ίδια ώρα η Αμερικανική Αρχή πολιτικής προστασίας προσπαθεί να εντοπίσει τα περίπου 100.000 άτομα που παρά τις έντονες προειδοποιήσεις, αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Πάντως οικονομικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι οι ζημιές για την Αμερικανική οικονομία δεν θεωρούνται σοβαρές καθώς ο τυφώνας δεν έπληξε τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου του Τέξας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, προειδοποίησε ότι ο κυκλώνας Άικ ήταν " μια τεράστια καταιγίδα" που προκάλεσε πάρα πολλές ζημιές στο Τέξας και ότι ο κίνδυνος δεν έχει περάσει ακόμα.

Επίσης, ανέφερε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να παρακολουθεί τις τιμές της βενζίνης για να "διασφαλίσει ότι οι καταναλωτές δεν πέφτουν θύματα εκβιασμού".

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: