-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Κακοκαιρία προ των πυλών

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα...

Η σημαντική μεταβολή του καιρού για την οποία μιλάμε εδώ και 3 ημέρες θα ξεκινήσει απο αύριο το πρωί στην χώρα μας με κύριο χαρακτηριστικό τις πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το πρωί τις δυτικές-νοτιοδυτικές περιοχές της Πελοποννήσου και πιό συγκεκριμένα την Μεσσηνία και την Λακωνία ενώ με την κίνηση του χαμηλού ανατολικότερα θα επηρεαστούν οι περιοχές της Ανατολικής Πελοποννήσου της Ανατολικής Στερεάς της Εύβοιας και της Ανατολικής Θεσσαλίας.Απο το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα αναμένονται να γίνουν πιό ισχυρά στις προαναφερθείσες περιοχές και να επηρεάζονται ακόμα οι Κυκλάδες η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Τα ύψη βροχής είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθούν αλλά σίγουρα οι περιοχές που θα μαζέψουν πάνω απο 30mm βροχής αναμένονται να είναι αρκετές.
Οι άνεμοι τώρα θα πνέουν απο βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 7 Beaufort ενώ στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 5 Beaufort.

Στην Αττική απο το πρωί προβλέπονται νεφώσεις που πολύ γρήγορα θα πυκνώσουν και απο το μεσημέρι και μετά θα έχουμε στην αρχή ασθενείς βροχές που όσο περνάει η ώρα και πλησιάζουμε στο απόγευμα θα εντείνονται. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέξαμε πιό ισχυρές αναμένονται να είναι οι βροχές στα Βόρεια και στα Ανατολικα τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 20 βαθμούς κελσίου ενώ οι βόρειοι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 Beaufort.

Για την Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν βροχές κυρίως απο το μεσημέρι και μετά αλλά τα φαινόμενα φαίνονται να είναι κατα βάση ασθενεί. Οι άνεμοι απο βόρειες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 6 Beaufort και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 19 βαθμούς κελσίου.

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε οτι αύριο λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για την εξέλιξη των καιρικών γεγονότων.

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: