-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Φονικές πλημμύρες στην Ινδία

0
Τουλάχιστον 174 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην Ινδία μετά τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν σε αρκετά κρατίδια της χώρας το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα οι νεκροί από τις πλημμύρες να ξεπεράσουν τους 2.400 από τον Ιούνιο, όπως ανέφεραν την Δευτέρα κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

«Σε τέσσερα κρατίδια, Ουτάρ Πραντές, Χιμασάλ Πραντές, Ορίσα και Ουταρανσάλ, αναφέρθηκαν οι θάνατοι από την Παρασκευή το βράδυ», δήλωσε αξιωματούχος από την Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστροφών στο υπουργείο Εσωτερικών, ο οποίος δεν θέλησε να αναφέρει το όνομά του.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι «τα περισσότερα από τα θύματα πνίγηκαν, καταπλακώθηκαν από κατολισθήσεις η καταρρεύσεις σπιτιών, προσβλήθηκαν από ασθένειες σχετιζόμενες με το μολυσμένο νερό».

Συνολικά 2.403 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε περιστατικά σχετιζόμενα με την βροχή σε όλη την Ινδία από τον Ιούνιο, οπότε και άρχισε η περίοδος των μουσώνων, ενώ περίπου 23 εκατομμύρια άνθρωποι επλήγησαν από τις πλημμύρες σε 16 ινδικά κρατίδια.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: