-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Μετρά πληγές από τις βροχοπτώσεις η Κίνα

0
Οι τροπικές βροχοπτώσεις στοίχισαν τη ζωή 8 ανθρώπων στη νοτιοδυτική Κίνα, σεισμοπαθείς της 12ης Μαΐου που ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν από το πλήγμα του Εγκέλαδου που είχε στοιχίσει πάνω από 80.000 ζωές, σύμφωνα με τις αρχές.

Άλλοι τουλάχιστον 38 άνθρωποι αγνοούνται μετά τις βροχοπτώσεις που προκάλεσαν πλημμύρες, καθιζήσεις και κατολισθήσεις στην ορεινή επαρχία Σετσουάν. Οι επιζώντες του σεισμού ζουν ακόμη σε σκηνές, κοντέινερ και προκατασκευασμένα σπίτια.

Μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου και του δικτύου τηλεφωνίας έχει αχρηστευθεί προς το παρόν, μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα. Οι βροχές άρχισαν στην πόλη Μιάνγιανγκ και τις γύρω περιοχές τη νύκτα της Δευτέρας, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο και τις βαρύτερα πληγείσες, από το σεισμό του Μαΐου, περιοχές.

Οι καταιγίδες δεν σχετίζονται με τον τυφώνα Χάγκουπιτ («μαστίγωμα», στα φιλιππινέζικα), ο οποίος πλήττει το νότιο τμήμα της Κίνας κι έχει στοιχίσει ήδη 5 ζωές, ώθησε τις αρχές να διατάξουν προσωρινή αναστολή της λειτουργίας σχολείων, ξερίζωσε δέντρα, υπερχείλισε ποτάμια και κατέστρεψε πολλές κατοικίες, σύμφωνα με την εφημερίδα Ημερησία της Κίνας. Ο απολογισμός από το φαινόμενο ενδέχεται να αυξηθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Πηγή:Α.Π.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: