-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Έντονες βροχοπτώσεις στην επαρχία Σιτσουάν

0
Δεκαέξι άτομα έχασαν την ζωή τους και 48 άλλα αγνοούνται μετά από τις καταρρακτώδεις βροχές και τις κατολισθήσεις που έπληξαν μία περιοχή της νοτιοδυτικής Κίνας, η οποία μετράει ακόμη τις πληγές της από τον καταστρεπτικό σεισμό του Μαΐου, όπως μετέδωσαν την Παρασκευή κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν στην επαρχία Σιτσουάν κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, όπου οι σεισμόπληκτοι εξακολουθούν να ζουν σε σκηνές και προκατασκευασμένες κατοικίες. Ας σημειωθεί ότι τουλάχιστον 80.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν στον σεισμό της 12ης Μαΐου.

«Μέχρι τώρα έχουν μετακινηθεί περί τις 18.000 κάτοικοι σε ασφαλέστερες περιοχές και μεταφέρουμε τώρα ακόμη 2.000», φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με το πρακτορείο Νέα Κίνα κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Από τις βροχές και τις κατολισθήσεις υπέστησαν ζημιές πάνω από 40.000 σπίτια και πλημμύρισαν περίπου 16.000,ενώ πάνω από 5.000 ζώα έχασαν την ζωή τους. Οι βροχοπτώσεις άρχισαν να πλήττουν την πόλη Μιανγιάνγκ και την γύρω περιοχή το βράδυ της Δευτέρας.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: