-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Φονικό το πέρασμα του Άικ στη Κούβα

0
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα του κυκλώνα Άικ, την Δευτέρα, από την κεντρική και την ανατολική Κούβα, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της χώρας.

Δύο άνδρες ηλικίας 76 και 35 ετών έπαθαν ηλεκτροπληξία ενώ προσπαθούσαν να κατεβάσουν μια κεραία από τη στέγη του σπιτιού τους, στην επαρχία Βίλα Κλάρα.

Ένας άλλος άνδρας 35 ετών χτυπήθηκε από δέντρο που ξεριζώθηκε από τους ισχυρούς ανέμους στην πόλη Καμαγκουέι, στα νοτιοανατολικά της Αβάνας. Τέλος, στην επαρχία Ολγκουίν έχασε τη ζωή της μια 74χρονη όταν κατέρρευσε το σπίτι της.

Πρόκειται για τα πρώτα θύματα των κυκλώνων για φέτος στην Κούβα.

Το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) στο Μαϊάμι των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι ο κυκλώνας Αϊκ εξασθένησε και υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 1 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον. Ωστόσο ο Αϊκ συνεχίζει την καταστροφική του πορεία προς τη δυτική Κούβα.

Το αμερικανικό Κέντρο Κυκλώνων έχει προβλέψει ενίσχυση του κυκλώνα στον Κόλπο του Μεξικού όπου αναμένεται να φθάσει το βράδυ της Τρίτης.

Ο κυκλώνας Αϊκ έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής τον θάνατο 61 ανθρώπων στην Αϊτή, υλικές ζημιές στις Μπαχάμες και στην ανατολική Κούβα.

Σχεδόν 20.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την Παλιά Αβάνα (Αβάνα Βιέχα), την ιστορική συνοικία της κουβανικής πρωτεύουσας, ένα μέρος της οποίας κινδυνεύει να πλημμυρίσει με την έλευση του κυκλώνα Αϊκ, ανακοινώθηκε από την υπηρεσίας πολιτικής προστασίας στην Αβάνα.

πηγέςAnt1.gr-ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: