-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Έρχονται επιτέλους βροχές;

4
Φίλοι και φίλες καλησπέρα.....

Και ενώ η καλοκαιρία συνεχίζεται στην χώρα μας μία ανάσα δροσιάς ή καλύτερα το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται απο την Κυριακή.
Και σήμερα πάντως οι θερμοκρασίες κυμάνθηκαν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα με μεγαλύτερη να καταγράφεται στα Τρίκαλα όπου έφτασε τους 36,7 βαθμούς κελσίου ενώ σε πολλές περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το θερμόμετρο ξεπέρασε τους 35 βαθμούς κελσίου.
Για αύριο τώρα το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι βοριάδες στο Αιγαίο που κατα τόπους στο Νότιο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 7 Beaufort και η πτώση της θερμοκρασίας κατά 2-3 βαθμούς. Κατα τα άλλα λίγες τοπικές νεφώσεις αναμένονται κυρίως στην Δυτική Ελλάδα τις απογευματινές ώρες.
Όπως αναφέραμε και πιό πάνω υπάρχει η τάση για αλλαγή της καιρικής κατάστασης στην χώρα,απο την Κυριακή με βροχοπτώσεις πιό ισχυρές στα Δυτικά και στα Βόρεια διαμερίσματα καθώς επίσης και πτώση της θερμοκρασίας κατά 4-6 βαθμούς. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτή την ενδεχόμενη αλλαγή του καιρού.

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

4 σχόλια:

Aνεμος είπε...

καλημέρα και από εδώ ..χρήστο φοβήθηκα είδα νυφάδες και είπα .......θα ρίξει χιόνι..axxxax ενδιαφέρον σελίδα

Chr Blogger είπε...

Όχι ακόμα φίλε είναι νωρίς. Ελπίζουμε όμως να δούμε άσπρες ημέρες τον χειμώνα που μας έρχεται.

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

KAΛΗΣΠΕΡΑ ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ! ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ , ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΞΑΝΑ Η ΟΣΜΗ ΣΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ! ΜΑΚΑΡΙ....

Ανώνυμος είπε...

Κατά την εκτίμηση μου είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο καιρός θα μεταβληθεί σημαντικά από την Δευτέρα και έπειτα.
Φίλε, φαίνεται ότι το χαμηλό στην Ιταλία θα μας τιμήσει!!!