-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Και νέα επιδείνωση του καιρού απο αύριο

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα....

Και νέα φαινόμενα είχαμε σήμερα στην Αττική κυρίως στα βόρεια προάστια που οι αναπτύξεις νεφών ήταν καταπληκτικές.Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι στην Ρέα καταγράφησαν 18mm στην Πολιτεία 11mm στον Άγιο Πέτρο 10,4mm και στην Πολιτεία 9,2mm.Να επισημάνουμε επίσης ότι τοπικές ομίχλες είχαμε τις πρωινές ώρες στα Μεσόγεια.

Για αύριο τώρα ένα νέο σύστημα θα μας επισκεφτεί απο τα Δυτικά και αναμένεται να δώσει βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας. Έτσι λοιπόν βροχές θα σημειώνονται απο τις πρωινές ώρες στα Δυτικά όπου όσο περνάει η ώρα θα εντείνονται και θα έχουμε και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές.
Σε Ήπειρο Μακεδονία και Θράκη οι νεφώσεις που θα υπάρχουν το πρωί θα πυκνώσουν γρήγορα και απο τις μεσημεριανές ώρες θα δίνουν βροχές και πιθανόν καταιγίδες.Σε Θεσσαλία Στερεά και Ανατολική Πελοπόννησο φαινόμενα,κατά βάση ασθενή θα έχουμε απο τις απογευματινές ώρες και μετά ενώ δεν φαίνεται να δέχονται βροχές η Κρήτη τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε ολόκληρη την χώρα απο νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις και μόνο στο Νότιο Ιόνιο και ίσως στο Νότιο Αιγαίο φτάσουν τα 5 Beaufort.
H θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει στα Βόρεια στους 23βαθμούς κελσίου στα Δυτικά λόγω των πυκνών συννεφών απο το πρωί δεν φαίνεται να ξεπερνά τους 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 25 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη θα φτάσει τους 24βαθμούς.

Για την Αττική ο καιρός το πρωί θα είναι συννεφιασμένος με μικρά διαστήματα με ήλιο.Λόγω της υψηλής υγρασίας τοπικές ομίχλες ίσως σημειωθούν κυρίως στα Μεσόγεια. Απο το μεσημέρι και μετά τα σύννεφα θα πυκνώσουν περισσότερο και θα δώσουν κάποια φαινόμενα κυρίως στα Δυτικά και στα Νότια τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν απο νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς κελσίου στο κέντρο της πόλης.

Για την Θεσσαλονίκη βροχές και καταιγίδες αναμένονται απο το μεσημέρι και μετά με τους ανέμους απο νοτιοανατολικές διευθύνσεις στα 4 Beaufort και η θερμοκρασία το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης θα φτάσει τους 18-19 βαθμούς κελσίου.

Καλό βράδυ

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: