-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για αύριο 29.10.08

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα.....

Δυστυχώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μας ανάγκασαν για λίγο καιρό να απέχουμε απο την ενημερωση σας για τα καιρικά δρώμενα στην ΕΡλλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Απο σήμερα ομως θα επανέλθουμε δίνοντας σας συνεχής ενημέρωση για όλα τα καιρικά δρώμενα.

Ο καιρός τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας κύλησε σχετικά ήπιος με λίγα φαινόμενα αρκετή υγρασία και σχετικά καλές θερμοκρασίες για την εποχή.

Για αύριο Τετάρτη 29.10.08 ο καιρός προβλέπεται σχετικά αίθριος σε όλη την χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις στα ηπειρωτικά.Μικρή πιθανότητα για κάποια κατα βάση ασθενή φαινόμενα φαινεται να έχει η Μακεδονία και η Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν απο νότιες διευθύνσεις και μόνο στο Ιόνιο αναμένονται να φτάσουν και τα 6 Beaufort. Η θερμοκρασία τέλος αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο και να φτάσει στα Δυτικά και τους 24 βαθμούς κελσίου.

Για την Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις με τους νοτιάδες να φτάνουν τα 4 Beaufort και την θερμοκρασία στους 22-23 βαθμούς κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με λίγες πιθανότητες για κάποια ασθενή φαινόμενα. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 4 Beaufort και η θερμοκρασία στους 21 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: