-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Ισχυρές βροχές σε Ήπειρο,Θεσσαλία-Πρόγνωση καιρού για αύριο Παρασκευή 3.10.08

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα...

Μία αρκετά βροχερή ημέρα περάσαμε σήμερα,όχι τόσο στην Αττική όσο, σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας. Τα μέχρι τώρα ύψη βροχής είναι μεγάλα ιδιαίτερα σε περιοχές της Ηπείρου της Θεσσαλίας και στις Σποράδες.Αυτήν την ώρα (20:45)έντονες βροχές σημειώνονται σε Πήλιο,Βόλο, Καρπενήσι, Ιωάννινα,Άρτα και Καλαμπάκα.
Στην Αττική σήμερα ο καιρός μας έκανε την έκπληξη και κάποιες βροχές μετρίου εντάσεως σημειώθηκαν σε πολλά τμήματα του νομού. Στην συνέχεια βέβαια οι βροχές σταμάτησαν και είχαμε και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.
Η θερμοκρασία σημείωσε μεγάλη άνοδο και τα πρώτα 30άρια του Οκτώβρη έκαναν την εμφάνιση τους στην Κρήτη:
Χανιά Βρύσσες:31.5
Ηράκλειο Κνωσσός:31.5
Ηράκλειο Aκτή Μ.Φ.Ι.Κ.:30.5
Χανιά:29.7
Ρέθυμνο Φράγμα Ποταμών:29.7
Ρέθυμνο:28.4

Για τις επόμενες ώρες τώρα τα φαινόμενα θα συνεχιστούν, πιό ασθενή, στις ίδιες περιοχές ενώ με την κίνηση των συστημάτων πιό ανατολικά θα επηρεαστούν και περιοχές της Θράκης και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.
Για αύριο Παρασκευή 3.10.08 ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές κυρίως στην Δυτική στην Κεντρική και στην Βόρεια Ελλάδα. Στις υπόλοιπες περιοχές οι συννεφιές θα εναλλάσονται με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας ενώ δεν αποκλείονται κάποια φαινόμενα, ασθενή, στην Στερεά και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν απο νότιες νοτιοδυτικές διευθύνσεις παντού και μόνο στονότιο Αιγαίο αναμένονται να φτάσουν τοπικά τα 6 Beaufort. H θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο και αναμένεται να φτάσει στα ηπειρωτικά τους 28-29 βαθμούς κελσίου ενώ στην Βόρεια Κρήτη θα φτάσει και τους 31-32βαθμούς κελσίου.

Για την Αττική τώρα θα έχουμε παροδικές νεφώσεις οι οποίες κατα διαστήματα θα πυκνώνουν ενώ οι πιθανότητες για κάποια φαινόμενα είναι λίγες. Οι άνεμοι απο νότιες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία στους 28 ίσως και 29βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με την Αττική. Έτσι λοιπόν αναμένονται νεφώσεις οι οποίες θα δίνουν κατα διαστήματα φαινόμενα τα οποία θα είναι μετρίας εντάσεως. Ομίχλες θα περιορίσουν την ορατότητα τις πρωινές ώρες στην πόλη ενώ οι άνεμοι απο νοτιοδυτικές διευθύνσεις δεν θα ξεπεράσουν τα 3Beaufort και η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς κελσίου.

Καλό βράδυ

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: