-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Bροχές τις επόμενες ώρες στην Αττική

1
Φίλοι και φίλες καλησπέρα.....

Καλές καιρικές συνθήκες επικράστησαν σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας με εξαίρεση τα Βορειοδυτικά τμήματα που απο το πρωί οι πυκνές νεφώσεις δίνουν κατα διαστήματα ισχυρές βροχές.Απο τις απογευματινές ώρες και μετά χαμηλό προερχόμενο απο την Ιταλία έχει αρχίσει να επηρεάζει τις Δυτικές περιοχές της χώρας με τοπικά έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Για τις επόμενες,λοιπόν, ώρες προβλέπονται βροχές που τοπικά θα έχουν έντονο χαρακτήρα κυρίως στα Δυτικά στα Βόρεια και στα Κεντρικά της χώρας ενίσχυση των ανέμων και πτώση της θερμοκρασίας.

Για αύριο Κυριακή 5.10.08 προβλέπονται στις περισσότερες περιοχές νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες ενώ πολύ γρήγορα τα φαινόμενα θα σταματήσουν και θα υπάρξουν μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.Οι άνεμοι αναμένονται να ενισχυθούν και τοπικά να φτάσουν στο Νότιο Αιγαίο τα 8 Beaufort. H θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση και θα φτάσει στα Βόρεια τους 19 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά τος 22-23βαθμούς κελσίου ενώ στα Νησιά του Αιγαίου στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 24-25βαθμούς κελσίου.

Για την Αττική αναμένουμε τις επόμενες ώρες οι νεφώσεις να γίνονται ολοένα και πυκνώτερες και να δίνουν βροχές μετρίας εντάσεως. Τα φαινόμενα θα έχουν λογικά σύντομη διάρκεια.Για αύριο ,και για τις πρωινές ώρες, προβλέπονται νεφώσεις που ίσως δώσουν κάποια πολύ ασθενή φαινόμενα. Πολύ γρήγορα τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα φτάσουν, κυρίως το μεσημέρι,τα 7Beaufort απο Βορειοδυτικές διευθύνσεις αλλά απο το απόγευμα και μετά θα εξασθενίσουν. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και δεν φαίνεται να ξεπερνά τους 22βαθμούς κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες φαίνονται να είναι πιό έντονα αλλά και εκεί ο καιρός πολύ γρήγορα θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7Beaufort απο Βορειοδυτικές διευθύνσεις αλλά και στην συμπρωτεύουσα απο το απόγευμα και μετά θα εξασθενίσουν.

Για τις επόμενες ημέρες δεν φαίνεται, με τα σημερινά δεδομένα, να έχουμε κάποια ισχυρά φαινόμενα στην χώρα μας και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα κυμανθελι στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

1 σχόλιο:

aeroxeimarros είπε...

Σου έστειλα ένα μέιλ στην διεύθυνση σου!