-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Συναγερμός για βαρύ χειμώνα

0
Eντατικούς ελέγχους σε περιοχές όπου εκτιμάται ότι θα υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα τον φετινό χειμώνα ζήτησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να πραγματοποιηθούν όλα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα.

Tα έργα αυτά, ωστόσο, εκτιμούν οι ειδικοί, θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει τουλάχιστον ένα μήνα πριν, και όχι τώρα, που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα «πρωτοβρόχια». Eάν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των όποιων προβλημάτων δεν ξεκινήσουν άμεσα, τότε τα προβλήματα θα είναι ιδιαίτερα σοβαρά, κατέληξαν με νόημα.

Oι έως τώρα ενδείξεις για τον φετινό χειμώνα δεν είναι ιδιαίτερα θετικές, ανέφεραν αξιωματούχοι της Πυροσβεστικής Yπηρεσίας, και γι' αυτό τον λόγο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με εγκύκλιο της ζήτησε να πραγματοποιηθούν άμεσα, εάν δεν έχουν γίνει ήδη, οι έλεγχοι στα αντιπλημμυρικά έργα, ειδικά στις περιοχές όπου υπήρξαν καταστροφές από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Δήμοι, νομαρχίες και δασικές υπηρεσίες θα πρέπει να ετοιμάσουν μελέτες για τη δημιουργία φραγμάτων που θα συγκρατούν τα χώματα και τα νερά, καθώς και να προχωρήσουν, ανάλογα με τις αρμοδιότητες, στον καθαρισμό ρεμάτων και αποχετευτικών συστημάτων.

πηγές:ΗΜΕΡΗΣΙΑONLINE

Δεν υπάρχουν σχόλια: