-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Αποκλεισμένοι λόγω κακοκαιρίας στη Βουλγαρία

0
Δεκάδες άνθρωποι έχουν αποκλειστεί λόγω της κακοκαιρίας σε ορεινή περιοχή στα περίχωρα της Σόφιας, της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας, ενώ η χώρα πλήττεται από ισχυρούς ανέμους και σημαντικές βροχοπτώσεις, μετέδωσε ο δημόσιος ραδιοσταθμός.

Το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τον αριθμό των ανθρώπων που βρίσκονται απομονωμένοι στην περιοχή του Βίτοσα, η οποία έχει αποκλειστεί λόγω της πτώσης περίπου 100 δέντρων στις οδικές αρτηρίες που προσφέρουν πρόσβαση σε αυτήν.

Οι αρχές, σύμφωνα με τις οποίες δεν υπάρχουν πληροφορίες για σοβαρούς τραυματισμούς, κάλεσαν τους πολίτες να παραμείνουν σε προστατευμένους χώρους, στα σπίτια τους, ή στα αυτοκίνητά τους, εν αναμονή της άφιξης συνεργειών που θα ανοίξουν τους δρόμους.

Το τελευταίο 24ωρο έχει σημειωθεί μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη Βουλγαρία, σε διάφορες τοποθεσίες της οποίας το θερμόμετρο έπεσε από τους 28 στους 5 βαθμούς Κελσίου από το Σάββατο, μέχρι την Κυριακή.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: