-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Τρείς νεκρούς άφησε στο πέρασμα του ο «Νόρμπερτ»

0
Τρείς νεκροί είναι ο απολογισμός από τη νέα επέλαση του τυφώνα Νόρμπερτ από το Μεξικό, προκαλώντας ραγδαίες βροχοπτώσεις και πλημμύρες κατά τη διάβασή του από την περιοχή της χερσονήσου της Μπάχα Καλιφόρνια, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τα θύματα βρήκαν τον θάνατο από πνιγμό σε ποταμό κοντά στην πόλη Άλαμος στη βόρεια Πολιτεία της Σονόρα, την οποία έπληξε ο Νόρμπερτ, με ένταση τυφώνα κατηγορίας 1, το βράδυ του Σαββάτου, με ανέμους έντασης 85 χλμ/ώρα.

Οι υπάλληλοι της πολιτικής προστασίας απομάκρυναν εκατοντάδες ανθρώπους απ' ορεινές περιοχές, οι οποίες αντιμετώπιζαν κίνδυνο κατολισθήσεων, κι από τις παρόχθιες περιοχές ποταμών, οι οποίοι ήσαν επίφοβοι να πλημμυρίσουν.

Άλλα δύο άτομα αγνοούνται στην ίδια περιοχή, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ήταν το δεύτερο πέρασμα του Νόρμπερτ από την Μπάχα Καλιφόρνια, την οποία είχε πλήξει νωρίτερα ως τυφώνας κατηγορίας 2.

Μία νέα τροπική καταιγίδα, με την κωδική ονομασία Νανά, έχει δημιουργηθεί από την Κυριακή στ' ανατολικά τμήματα του Ατλαντικού Ωκεανού, όπως ανακοίνωσε από το Μαϊάμι το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Τυφώνων (ΝΗC).

Η καταιγίδα περί τα μεσάνυκτα απείχε περίπου 1485 χλ από τις δυτικές ακτές των Νήσων του Πράσινου Ακρωτηρίου, τονίζει το κέντρο.

Η καταιγίδα μετατοπίζεται με ταχύτητα 11 χλμ/ώρα προς δυτική-βορειοδυτική κατεύθυνση, συνοδευόμενη από ανέμους έντασης 65 χλμ/ώρα, ενώ αναμένεται να υποβαθμισθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: