-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Εβδομάδα χωρίς σημαντικά φαινόμενα

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα....

Μία ήσυχη,από καιρικής απόψεως,εβδομάδα φαίνεται ότι θα διανύσουμε με λίγα φαινόμενα κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη και με θερμοκρασίες στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά για αύριο Τρίτη ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας θα είναι αίθριος με λίγες μόνο νεφώσεις κυρίως σε Μακεδονία και Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές-Βορειοδυτικές διευθύνσεις και μόνο στο Νότιο Αιγαίο θα φτάσουν για λίγο και τα 5 Beaufort. Η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο και θα φτάσει στα Βόρεια τους 20 βαθμούς Κελσίου στα Δυτικά και Κεντρικά τους 24 βαθμούς Κελσίου ενώ στα νησιά του Αιγαίου στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα η μέγιστη θα αγγίξει τους 25-26 βαθμούς Κελσίου Να τονίσουμε βέβαια ότι οι ελάχιστες θερμοκρασίες, τις πρωινές ώρες στην Βόρεια Ελλάδα, θα είναι σχετικά χαμηλές θα έχουμε δηλαδή,σε πολλές περιοχές, μεγάλο θερμοκρασιακό εύρος.

Για την Τετάρτη ο καιρός θα παραμείνει αίθριος και μόνο στα ορεινά ηπειρωτικά της Κεντρικής και Βόρειας χώρας θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες ίσως δώσουν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από Βορειοδυτικές διευθύνσεις και η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο.

Για την Πέμπτη κάποιες περισσότερες βροχές θα έχουμε τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στην Μακεδονία στην Θράκη και στην Θεσσαλία ενώ με την στροφή των ανέμων σε Βορειοανατολικούς η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τέλος για την Παρασκευή φαίνεται ότι κάποιες βροχές θα επηρεάσουν την Μακεδονία την Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή πτώση.

Σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία μία πιο ουσιαστική αλλαγή του καιρού αναμένουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με αρκετά φαινόμενα στον Ανατολικό ηπειρωτικό κορμό της χώρας ενώ με την σημαντική ενίσχυση των Βορείων ανέμων η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. Για αυτήν όμως την επικείμενη αλλαγή θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες.

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: