-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Πρόγνωση καιρού για αύριο Τρίτη 11.11.08 και καιρική εξέλιξη

0
Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλησπέρα....

Μετά από αρκετό καιρό ένα διαφορετικό καιρικά Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πέρασε με αρκετές βροχές κυρίως στην Δυτική Ελλάδα ενώ και ο υδράργυρος σημείωσε αισθητή πτώση. Σήμερα ο καιρός θύμισε φθινόπωρο και στην Αττική αφού οι συννεφιές και οι βόρειοι άνεμοι μας θύμισαν έντονα την πραγματική εποχή στην οποία βρισκόμαστε.

Για την συνέχεια τώρα αναμένουμε μία σχετική βελτίωση από αύριο και την Τετάρτη και νέα φαινόμενα από την Παρασκευή κυρίως στην Δυτική Κεντρική και Βόρεια χώρα. Σύμφωνα και με τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία το επόμενο Σαββατοκύριακο ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική μεταβολή με έντονα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές της χώρας μας ενώ θα σημειωθούν και ισχυρές χιονοπτώσεις στα βουνά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Για αύριο,πιο αναλυτικά,νεφώσεις αναμένουμε στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές με ασθενείς βροχές κυρίως σε Θεσσαλία Ανατολική Στερεά και Ανατολική Πελλοπόνησο.Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από Βόρειες διευθύνσεις και τοπικά κυρίως στο Νότιο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 7 Beaufort ενώ στο Ιόνιο θα είναι ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις. Η Θερμοκρασία θα φτάσει στα Βόρεια τους 17c στα Κεντρικά τους 19c ενώ στην Δυτική Ελλάδα και στα νησιά του Αιγαίου θα φτάσει τους22-23c.

Για την Αττική αύριο αναμένουμε νεφώσεις πιό αυξημένες στα Ανατολικά και Βόρεια τμήματα του νομού όπου υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τις πρωινές ώρες τα 5 Beaufort με γρήγορη όμως εξασθένιση μετά. Η θερμοκρασία τις πρωινές ώρες θα πέσει και σε μονοψήφιες τιμές κυρίως στα βόρεια του νομού ενώ το μεσημέρι θα φτάσει στο κέντρο της πόλης και τους 18-19c.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με πολύ λίγες πιθανότητες για κάποια ασθενεί φαινόμενα κυρίως στα Ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις ενώ η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 16c.

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: