-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

40.000 άνθρωποι εκτός εστιών από τις πλημμύρες

0

Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους στις περιοχές του Ανόϊ σήμερα και μερικοί κάτοικοι που έμειναν πίσω αναγκάστηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με τόνους σκουπίδια που παρέσυραν τα νερά από τις πλημμύρες.

Οι αρχές του Βιετνάμ απομάκρυναν περισσότερες από 10.300 οικογένειες από τις εστίες τους και ζήτησαν από τον στρατό να βρίσκεται σε ετοιμότητα για την παροχή βοηθείας στα θύματα των χειρότερων πλημμυρών στην πόλη σε χρονικό διάστημα πλέον των δύο δεκαετιών, μετέδωσε η online εφημερίδα VNExpress (www.vnexpress.net) σήμερα.

Τα νερά από τις πλημμύρες στα νότια της Κίνας δημιούργησαν ποτάμια στα βόρεια Βιετνάμ τα οποία ξεχείλισαν, επιδεινώνοντας την κατάσταση σε όλη την περιοχή όπου βρήκαν τον θάνατο 127 άνθρωποι, 93 εκ των οποίων στο βόρειο και κεντρικό Βιετνάμ.

Μεταξύ των νεκρών οι 22 σκοτώθηκαν στην πρωτεύουσα, Ανόϊ, η οποία έχει πληθυσμό περίπου 6 εκατ. ανθρώπων και περιλαμβάνει αστικές και αγροτικές περιοχές.

Το υπουργείο Υγείας του Βιετνάμ έχει θέσει σε συναγερμό το ιατρικό προσωπικό στην πλημμυρισμένη περιοχή να είναι έτοιμο για την αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων χολέρας στο Ανόϊ και σε άλλες 17 επαρχίες που έχουν πρόβλημα με την έλλειψη καθαρού νερού, φαγητού και ηλεκτρικού ρεύματος.

πηγές:naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: