-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Πρόγνωση καιρού για αύριο Τρίτη 4.11.08

1
Φίλοι και φίλες καλησπέρα.....

Ένα από το θερμότερα, για τον μήνα Νοέμβριο, Σαββατοκύριακα ήταν αυτό που μας πέρασε σε ολόκληρη την χώρα με τις παραλίες να ξαναμαζεύουν κόσμο και τους ειδικούς να προσπαθούν να δώσουν κάποια εξήγηση για αυτή την εξέλιξη του καιρού στην χώρα μας.

Από σήμερα πάντως και για ολόκληρη την εβδομάδα το θερμόμετρο θα σημειώσει σταδιακή πτώση και το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψουμε στις κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Για αύριο Τρίτη 4.11.08 ο καιρός στην χώρα μας θα είναι αίθριος με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά και κάποιες αραιές νεφώσεις στα Δυτικά. Από τις μεσημεριανές ώρες και μετά νεφώσεις αναμένονται και στην Μακεδονία Θράκη και Βόρεια Θεσσαλία. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν απο Βόρειες-Βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά τα 5 ίσως και τα 6 Beaufort ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν και τα 5 Beaufort. Η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή πτώση και θα φτάσει στα Δυτικά τους 26 βαθμούς Κελσίου ενώ στα υπόλοιπα διαμερίσματα της χώρας θα φτάσει τους 22-24 βαθμούς Κελσίου

Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι απο Βόρειες διευθύνσεις εώς 5 Beaufort και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25c στο κέντρο της πόλης.

Στην Θεσσαλονίκη οι αραιές νεφώσεις αναμένονται να αυξηθούν τις μεσημεριανές ώρες ενώ και πάλι οι ομίχλες θα κάνουν την εμφάνιση τους το πρωί. Οι άνεμοι από Βόρειες και εδώ διευθύνσεις ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22c.

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς ο καιρός μας απογοητεύει, παρά την πτώση του ερχόμενου Σ/Κ και τις "επιλεκτικές" βροχές.