-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Πάνω από την Καραϊβική ο κυκλώνας Παλόμα

0
Ο κυκλώνας Παλόμα κατευθύνεται προς τα Νησιά Κέιμαν και αναμένεται να ενισχυθεί καθώς περνά πάνω από την Καραϊβική, όπως ανακοίνωσαν αμερικανοί μετεωρολόγοι. Προς το παρόν ο κυκλώνας δεν απειλεί τις αμερικανικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στον Κόλπο του Μεξικού.

Νωρίς, ο κυκλώνας βρισκόταν 200 χιλιόμετρα νότια των Κέιμαν και εκινείτο προς τα βόρεια με ταχύτητα 13 χιλιομέτρων την ώρα, σύμφωνα με το Εθνικό Αμερικανικό Κέντρο Κυκλώνων.

Οι άνεμοι φτάνουν τα 120 χιλιόμετρα την ώρα αναβαθμίζοντας τον κυκλώνα στην κατηγορία 1 της κλίμακας Σαφίρ-Σίμπσον και μέχρι το Σάββατο πιθανόν να φτάσει στην κατηγορία 3, σύμφωνα με το κέντρο.

Στην Ονδούρα, οι αρμόδιες αρχές προειδοποίησαν του κατοίκους των ορεινών περιοχών να απομακρυνθούν γιατί κινδυνεύουν από τις καταρρακτώδεις βροχές και τις πλημμύρες. Προειδοποίηση για τον κυκλώνα ισχύει για τα Νησιά Κέιμαν, με βροχές που θα φτάσουν και τα 30 εκατοστά μέσα στις επόμενες 24 ώρες, αλλά και για την Τζαμάικα.

Η Παλόμα είναι ο όγδοος κυκλώνας που εμφανίζεται στην περίοδο των καταιγίδων στον Ατλαντικό, που διαρκεί από την 1η Ιουνίου ως τις 30 Νοεμβρίου.

Πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: