-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Σφοδρή κακοκαιρία στην Ευρώπη

0
Επιμένει η κακοκαιρία στην Ευρώπη με κύρια χαρακτηριστικά τις σφοδρές χιονοπτώσεις και τον παγετό.

Στην Ισπανία οι ισχυροί άνεμοι και οι χιονοπτώσεις συνθέτουν το σκηνικό του καιρού και συγκεκριμένα στην Μαγιόρκα τρεις ανεμοστρόβιλοι, οι οποίοι πέρασαν στα ανοικτά του νησιού, τρομοκράτησαν τους κατοίκους.

Παράλληλα, στην Ιταλία και τη Γερμανία πολλοί αυτοκινητόδρομοι έκλεισαν με αποτέλεσμα τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Στην Φινλανδία και στην Στοκχόλμη πολλοί ταξιδιώτες ταλαιπωρήθηκαν από καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων, ενώ στη Γαλλία τα εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται σε 24ωρη βάση για να ελευθερώσουν τους δρόμους από το χιόνι.

Εν τω μεταξύ, για τρίτη ημέρα συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Τουρκία, με ισχυρούς ανέμους, βροχές αλλά και χιονοπτώσεις. Οι χαμηλές θερμοκρασίες ξεκίνησαν από την Κωνσταντινούπολη αλλά στη συνέχεια επεκτάθηκαν.

Στη νότια Βραζιλία τουλάχιστον 33 άτομα έχασαν τη ζωή τους στις πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα. Συνεργεία διάσωσης εργάζονται πυρετωδώς για να απεγκλωβίσουν όσους είναι ακόμη παγιδευμένοι μέσα στα σπίτια τους, ενώ περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: