-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Φονικές πλημμύρες στη Βραζιλία

0
Τουλάχιστον 33 άτομα έχασαν την ζωή τους στις πλημμύρες που έπληξαν την νότια Βραζιλία μετά από τις καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν μεγάλες κατολισθήσεις και ανάγκασαν περίπου 20.000 άτομα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ανέφεραν εργαζόμενοι σε σωστικά συνεργεία.

Συνεργεία εργάζονται σε 24ωρη βάση με την βοήθεια ελικοπτέρων και πλοιαρίων για να διασώσουν αυτούς που είναι παγιδευμένοι εξαιτίας των πλημμυρών στο κρατίδιο Σάντα Καταρίνα ο κυβερνήτης του οποίου το κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην πόλη Μπλουμενάου, της οποίας οι αρχές κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης αργά το βράδυ της Κυριακής. Επτά ακόμη έχασαν την ζωή τους στην πόλη Τζαράγκουα ντο Σουλ. «Η μεγάλη δυσκολία θα είναι σήμερα ο εφοδιασμός των κατοίκων με φάρμακα και τρόφιμα», δήλωσε ο δήμαρχος της Μπλουμενάου. Η ένταση των βροχοπτώσεων που άρχισαν την Πέμπτη μειώθηκε από αργά χθες και σήμερα η κατάσταση έχει αρχίσει να βελτιώνεται αφού βγήκε ήλιος σε πολλές περιοχές.

Στις εφημερίδες της Βραζιλίας δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες με δρόμους πλημμυρισμένους. Στο Μπλουμενάου, η στάθμη των υδάτων του ποταμού που διασχίζει την πόλη έφθασε στα 11,5 μέτρα.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: