-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! αλλαγή του καιρικού σκηνικού

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα.....

Μετά απο πολύ μεγάλο διάστημα καλοκαιρίας στην χώρα μας ο καιρός αποφάσισε να συγχρονιστεί με την εποχή και,σύμφωνα καιμε τα τελευταία στοιχεία,μας δίνει αρκετές ελπίδες για μία καλύτερη συνέχεια.

Η αλλαγή λοιπόν του καιρικού σκηνικού ξεκίνησε απο σήμερα με νεφώσεις σε αρκετες περιοχές και με κάποιες ικανοποιητικές βροχές στα Δυτικά τμήματα. Μέχρις στιγμής τα ύψη βροχής σύμφωνα με το metar.gr έχουν ώς εξής:

Αχαΐα Χαλανδρίτσα:14.8
Ηλεία Ανδρίτσαινα:9.2
Αχαΐα Κάτω Αχαΐα:9.0
Κέρκυρα:8.2
Ηλεία Ζαχάρω:7.2
Αμαλιάδα:3.8
Ηλεία Ωλένη:3.0
Ιθάκη:3.0
Ηλεία Βαρθολομιό:2.6
Αρχαία Ολυμπία:2.6

Για αύριο τώρα Σάββατο 8.11.08 βροχές αναμένονται στην Δυτική και στην Κεντρική Ελλάδα ενώ στις υπόλοιπες περιοχές οι νεφώσεις θα είναι απλά αυξημένες κατα τόπους. Σημαντικά στοιχεία θα είναι για ακόμα μία ημέρα η υψηλή υγρασία στις ηπειρωτικές περιοχές τις πρωινές ώρες αλλά και η πτώση της θερμοκρασίας η οποία θα φτάσει τους 17c στην Βόρεια Ελλάδα και τους 19-21c στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο ισχυροι εώς 6 Beaufort ενώ στο Ιόνιο θα συνεχίσουν να πνέουν απο νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροι εώς 6 Beaufort με μικρή όμως εξασθένιση απο τις απογευματινές ώρες.

Για την Αττική αύριο προβλέπονται νεφώσεις οι οποίες στα Βόρεια τμήματα του νομού θα είναι πιό αυξημένες και ίσως σημειωθούν καποις βροχές ασθενούς εντάσεως. Ο ιάνεμοι θα πνέουν απο βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και στα ανατολικά θα φτάσουν και τα 6 Beaufort. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν αναμένουμε να ξεπεράσει τους 20 βαθμούς κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη οι πυκνές νεφώσεις θα δώσουν κάποια ασθενεί φαινόμενα τις πρωινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι απο βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις εώς 6 Beaufort και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17-18βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: