-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Συνεχίζεται η κακοκαιρία....

0
Αγαπητοί φίλες και φίλοι καλησπέρα....

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της χώρας μας με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικά έντονες βροχοπτώσεις και τα χίόνια τα οποία έκαναν την εμφάνιση τους και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Αυτήν την ώρα χιονίζει στην πόλη της Φλώρινας και στην Κοζάνη ενώ τα περισσότερα βουνά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας έχουν ντυθεί ήδη στα λευκά.

Γιά το υπόλοιπο της ημέρας αναμένουμε και νέο κύμα βροχοπτώσεων στον άξονα νότια και Ανατολική Πελοπόννησο Ανατολική Στερεά και Εύβοια. Τα φαινόμενα κατα τόπους θα είναι έντονα. Για την Αττική πιό συγκεκριμένα οι βροχές θα μας επισκεφτούν απο τις βραδυνές ώρες και μετά με τις νότιες και ανατολικές περιοχές να έχουν τα πιό έντονα φαινόμενα.

Για αύριο στην Αττική αναμένουμε νεφώσεις και τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα απο τις μεσημεριανές ώρες και μετά θα εξασθενίσουν και θα σταματήσουν.Οι άνεμοι απο μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11-17C.

Δεν υπάρχουν σχόλια: