-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Πρόγνωση καιρού για αύριο Πέμπτη 18.12.08

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα....

Σοβαρή αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις επόμενες ώρες με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες που θα πλήξουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας. Εν τω μεταξύ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, τα οποία αναμένονται αύριο, προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας , η οποία εφιστά την προσοχή των πολιτών και προτείνει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα.

Έτσι λοιπόν για αύριο σε όλη την χώρα θα έχουμε βροχές οι οποίες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους έντονες με συνοδεία καταιγίδων. Από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν και θα περιοριστούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν στο Ιόνιο και στο νότιο Αιγαίο και τα 8 Beaufort.

Για την Αττική περιμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν και μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχουν σταματήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 7 Beaufort ενώ από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα εξασθενίσουν. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: