-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Πρόγνωση καιρού Αττικής για αύριο Κυριακή 21.12.08

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα.....

Χειμωνιάτικο από αύριο το σκηνικό του καιρού στην Αττική με τα χιόνια να κάνουν την εμφάνιση τους στα ορεινά καθώς επίσης και σε ημιορεινές περιοχές.

Πιο αναλυτικά η μέρα θα ξεκινήσει με λίγες νεφώσεις και με μεγάλα διαστήματα με ήλιο. Από τις μεσημεριανές ώρες και μετά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές κυρίως στα Βόρεια και στα Ανατολικά τμήματα του νομού ενώ από τις πρώτες βραδυνές ώρες τα πρώτα χιόνια θα κάνουν την εμφάνιση τους σε Πάρνηθα και σε Κιθαιρώνα.Απο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας τα φαινόμενα αναμένουμε να ενταθούν και σε συνδυασμό με την περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίες οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν ακόμα χαμηλότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort με σημαντική όμως ενίσχυση από τις βραδυνές ώρες. Η θερμοκρασία τέλος θα κυμανθεί από 5-12 βαθμούς Κελσίου με περαιτέρω πτώση από τις απογευματινές ώρες.

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής



Δεν υπάρχουν σχόλια: