-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Χιονιάς πλήττει τη μισή Αμερική

0
Σφοφρή χιονοθύελλα πλήττει τις μεσοδυτικές και βορειοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να έχουν ακυρωθεί περισσότερες από 500 πτήσεις από και προς τη Νέα Υόρκη.

Το χιόνι και ο πάγος προκάλεσαν χάος σε μεγάλα αεροδρόμια όπως το O'Hare στο Σικάγο και το John F Kennedy στη Νέα Υόρκη, όπου οι πτήσεις είχαν καθυστερήσεις τουλάχιστον τριών ωρών. Το διεθνές αεροδρόμιο Στρατηγός Μίτσελ στο Μιλγουώκυ έκλεισε, ενώ σε περιοχές του νότιου Ουισκόνσιν σημειώθηκε χιονόπτωση 30 εκατοστών. Καθυστερήσεις καταγράφηκαν ακόμα στο Ντητρόιτ και τη Φιλαδέλφεια.

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποίησε τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή λόγω των ολισθηρών δρόμων και της μειωμένης ορατότητας. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ ανακοίνωσε ότι είναι ήδη έτοιμοι 193.000 τόνοι αλατιού και 2.000 εργάτες για να καθαρίσουν το χιόνι από τους δρόμους.

Οι μετεωρολόγοι ανέφεραν ότι το σύστημα αυτό είναι μέρος του ιδίου που προκάλεσε χιονόπτωση στο Λας Βέγκας, όπου καταγράφηκαν σε ορισμένες περιοχές οι χαμηλότερες θερμοκρασίες της τελευταίας 20ετίας.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: