-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Κύμα κακοκαιρίας σε Ευρώπη και Τουρκία

0
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει όλη την Ευρώπη. Σε κάποιες περιοχές της Ισπανίας το ύψος του χιονιού ξεπέρασε το μισό μέτρο, ενώ στις Άλπεις τρεις Γερμανοί σκιέρ σώθηκαν την τελευταία στιγμή από χιονοστιβάδα.

Συγκεκριμένα, στις Άλπεις, χιονοστιβάδες προκάλεσαν πανικό, ενώ τρεις Γερμανοί που είχαν πάει για σκι τραυματίστηκαν από μια χιονοστιβάδα, και οργανώθηκε ολόκληρη επιχείρηση με ελικόπτερα για την διάσωση τους.

Κακοκαιρία ωστόσο πλήττει και τις ανατολικές επαρχίες της Τουρκίας, ενώ από το βράδυ της Τρίτης χιόνια αναμένονται ακόμη και μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Ολόκληρες λίμνες πάγωσαν στην Τουρκία από το κρύο, ενώ οι κάτοικοι της πόλης Αγρι, στα ανατολικά της χώρας δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν περπατούσαν πάνω στον πάγο. Στις κεντρικές και ανατολικές επαρχίες της χώρας, λόγω της χιονοθύελλας, έχουν κλείσεις δεκάδες κεντρικές οδικές αρτηρίες, καθώς τα εκχιονιστικά μηχανήματα δεν προλαβαίνουν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Εκατοντάδες χωριά έχουν αποκλειστεί και καθώς οι προβλέψεις των μετεωρολόγων προβλέπουν επιδείνωση του καιρού, κάποια από αυτά τα χωριά θα μείνουν αποκλεισμένα για περισσότερο από ένα μήνα.

Παράλληλα, τις χειρότερες χιονοθύελλες των τελευταίων 20 ετών ζουν οι κάτοικοι στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον. Πολλοί δρόμοι λόγω του παγετού έχουν κλείσει και δεκάδες είναι τα τροχαία ατυχήματα.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: