-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Παγετός σε ολόκληρη την Ευρώπη

0

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των βροχοπτώσεων και της χιονοθύελλας που σαρώνουν τη βορειοανατολική Ισπανία, μετέδωσε το Σάββατο η κρατική ραδιοφωνία RNE.

Ένας φρουρός ασφαλείας έπεσε με το όχημά του από την προκυμαία του Ελ Πρατ ντε Λιομπρεγκάτ, κοντά στη Βαρκελώνη, και πνίγηκε, ενώ ένας δύτης πνίγηκε λόγω της θαλασσοταραχής και στο γειτονικό Σαντ Αντρέου.

Κύματα ύψους 5 μέτρων έπληξαν όλη την Κόστα Μπράβα, ενώ η πυκνή χιονόπτωση από την Παρασκευή έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος σε όλη την Καταλονία, με πολλές οδικές αρτηρίες να είναι αποκλεισμένες.

Ο αυτοκινητόδρομος που οδηγεί στη Γαλλία έχει κλείσει στο ύψος της Λα Χονκέρα. Στην περιοχή της Εουσκάντι (Βασκονία) 54 οχήματα συγκρούσθηκαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας κοντά στο Μπιλμπάο, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν 27 άνθρωποι.

Στην Ιταλία το χιόνι έχει καλύψει πολλές πόλεις στα βόρεια της χώρας όπου ο υδράργυρος έπεσε κάτω από το μηδέν. Αποκλεισμένοι έμειναν για δύο ημέρες 15 τουρίστες και οι κάτοικοι του Σάουρι, μιας κωμόπολης στη βόρεια Ιταλία.

Στη Γαλλία ένα λευκό πέπλο χιονιού έχει καλύψει την Τουλούζη, ενώ στην Νις οι ισχυροί άνεμοι έδεσαν τα πλοία στο λιμάνι. Προβλήματα στο οδικό δίκτυο παρουσιάστηκαν εξαιτίας των ισχυρών χιονοπτώσεων και η κυκλοφορία στους αυτοκινητοδρόμους που συνδέουν τη Γαλλία με την Ισπανία διεκόπη.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: