-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Ο καιρός της Πρωτοχρονιάς

0
Βροχές, ασθενείς χιονοπτώσεις, τσουχτερό κρύο και παγετός τις πρωινές ώρες θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού και σήμερα σε όλη την Ελλάδα.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν την περασμένη εβδομάδα τη χώρα, βρίσκονται σε ύφεση από το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο η πτώση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με τον παγετό στα ηπειρωτικά θα δυσχεράνουν τις μετακινήσεις. Γι' αυτό άλλωστε συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς.

Ο καιρός στην Αττική παραμένει μέχρι και αυτήν την ώρα βροχερός, ενώ στην Πάρνηθα απαιτούνται από το ύψος του τελεφερίκ και επάνω αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο μεταξύ, με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του βοσκού που αγνοείται στην Τροιζηνία Πόρου. Ο ηλικιωμένος άνδρας χάθηκε το πρωί του Σαββάτου με το κοπάδι του λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και της ομίχλης που επικρατούσαν στην περιοχή.

Απεγκλωβισμός τεσσάρων ατόμων στην Αχαΐα

Λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων στο Χάνι της Αχαΐας.

Πρόκειται για τους επιβάτες δύο αυτοκινήτων που δεν διέθεταν αντιολισθητικές αλυσίδες και είχαν ακινητοποιηθεί λόγω των εντόνων χιονοπτώσεων και του παγετού.

Αμέσως μετά τον επιτυχή απεγκλωβισμό τους, τα τέσσερα άτομα, που ήταν καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν στην Χαλανδρίτσα.

Πηγές:Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: