-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Στα λευκά η Β. Ελλάδα

0
Χιονοπτώσεις, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν στη Β. Ελλάδα.

Σποραδικές ασθενείς χιονοπτώσεις σημειώνονται στους νομούς Πέλλας, Γρεβενών, Φλώρινας, Καστοριάς και Λάρισης.

Στη Δυτική Μακεδονία, λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, το ύψος του χιονιού φτάνει από δύο έως και δεκαπέντε εκατοστά.

Στα "λευκά" έχουν ντυθεί το Βέρμιο, το Καϊμάκτσαλαν, το Πήλιο, ο Χορτιάτης και Χολομώντας,ενώ αραιές νιφάδες χιονιού και χιονόνερο έπεφταν το πρωί και στη Θεσσαλονίκη.

Από την παρατεταμένη χιονόπτωση αποκλείστηκε η κοινότητα Σκλήθρου Λάρισας, όπου συνεργεία με εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται για να ανοίξουν τον δρόμο.

Πυκνή νέφωση και δριμύ ψύχος επικρατεί και στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο των νομών Γρεβενών και Φλώρινας.

Χωρίς προβλήματα ωστόσο, διεξάγεται η κίνηση στην Εγνατία Οδό.

Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες από το 12ο έως το 24ο χιλ. της επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας - Βλάστης στην Κοζάνη, σε σημεία της επαρχιακής οδού Καστοριάς - Φλώρινας μέσω Βιτσίου και μέσω Βίγλας,Καστοριάς - Ιωαννίνων, μέσω Νεστορίου και Καστοριάς - Αμυνταίου, μέσω Κλεισούρας καθώς και σε σημεία του επαρχιακού δικτύου των νομών Λαρίσης, Πιερίας και Ημαθίας.

Στην Κεντρική Μακεδονία αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Αρναίας - Πολυγύρου, μέσω Ταξιάρχη, ενώ στο νομό Θεσσαλονίκης κλειστός είναι ο δρόμος Χορτιάτη - Αγ. Βασιλείου.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες επίσης, διεξάγεται η κυκλοφορία και προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σέλι, Τρία - Πέντε Πηγάδια και Καϊμάκτσαλαν. Στο μεγαλύτερο μέρος του ημιορεινού και ορεινού οδικού δικτύου του νομού Καρδίτσας είναι επίσης απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: