-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Επιτέλους χειμώνας

0
Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού έως και τα Χριστούγεννα με κύριο χαρακτηριστικό το τσουχτερό κρύο, τους θυελλώδεις ανέμους και τα χιόνια στα ορεινά.

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε αρκετά σημεία του ορεινού οδικού δικτύου, ενώ με αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο δρόμο προς Πάρνηθα, από το ύψος του Τελεφερίκ. Χιόνια έπεσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και στον περιφερειακό δρόμο Πεντέλης – Νέας Μάκρης.

Δεμένα στα λιμάνια Πειραιά, Λαυρίου και Ραφήνας παραμένουν από το πρωί της Δευτέρας όλα τα επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία της ακτοπλοΐας, λόγω των ισχυρών ανέμων εντάσεως 9-10 μποφόρ, που πνέουν στα πελάγη, ενώ μόνο με πλοία κλειστού τύπου εκτελούνται τα δρομολόγια από Κεραμωτή, Καβάλα και Θάσο και με υδροπτέρυγα από το λιμάνι του Πρίνου. Στο Ιόνιο εκτελείται μόνο το δρομολόγιο Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Κυλλήνη και Ζάκυνθος.

Το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος εξέδωσε έκτακτη οδηγία προς όλα τα πλοία, που ταξιδεύουν στις ελληνικές θάλασσες και εφιστά την προσοχή των πλοιάρχων, αν χρειαστεί, να αγκυροβολήσουν στο πλησιέστερο λιμάνι.

Τέλος, λόγω των ισχυρών ανέμων ακυρώθηκαν το πρωί μία πτήση της Ολυμπιακής και μία της Aagean για Χανιά.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: