-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Εν αναμονή.....

0
Φίλοι και φιλες καλησπέρα...

Μία ακόμα χειμωνιάτικη ημέρα ξημέρωσε σήμερα στην Αττική με την συννεφια να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ουρανού δίνοντας κάποια ασθενεί κατα βάση φαινόμενα κυρίως στα βορειότερα τμήματα του νομού. Όμορφη η εικόνα και των βουνών (Παρνηθας και Πεντέλης)τα οποία ήταν χιονισμένα απο τα 600-700 μέτρα και επάνω δίνοντας μας να καταλάβουμε ότι ο χειμώνας είναι εδώ.

Απο δώ και πέρα αναμένουμε το κάτι παραπάνω. Σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία απο τις επόμενες ώρες και μετά οι συννεφιές θα πυκνώνουν κατα διαστήματα και θα δίνουν φαινόμενα μετρίας εντάσεως πρώτα στα γύρω ορεινά ενώ με την επικείμενη πτώση της θερμοκρασίας αναμένουμε και καποιες χιονοπτώσεις στα βόρεια προάστια των Αθηνών. Πιστεύω οτι το ξημέρωμα θα μας βρεί με χιονοπτώσεις ίσως και χιονοστρώσεις στα υπερβόρεια τμήματα του νομού (Δροσιά Διόνυσσο Αγ.Στεφανο Εκάλη)ενώ επίσης χιονοπτώσεις θα σημειώνονται και στα βόρεια προάστια μέχρι περίπου το ύψος του Αμαρουσίου. Για το κέντρο της Αθήνας τα φαινόμενα γενικά θα είναι λίγα και κάποιες νιφάδες ίσως κανουν την εμφάνιση τους.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 7 Βeaufort ενώ ι θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει μόλις του 2c ενώ στο κέντρο τους 5c.

Σίγουρα η σημερινή νύχτα θα είναι η πρώτη πολύ ενδιαφέρουσα αυτού του χειμώνα.

Καλό ξενύχτι σε όλους μας...

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: