-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Αν και λίγο χιόνισε....

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα....

Καθαρά χειμωνιάτικη η σημερινή ημέρα στην Αττική με συννεφιά η οποία χάρισε φαινόμενα σε πολλά διαμερίσματα του νομού. Τα φαινόμενα ξεκίνησαν τα ξημερώματα πρώτα στα βόρεια τμήματα για να επεκταθούν αργότερα και στα βόρεια προάστια μέχρι το ύψος του Χαλανδρίου.Κατα την διάρκεια του πρωινού ο καιρός βελτιώθηκε σε μεγαλο τμήμα του νομού ιδιαίτερα στα νότια προάστια αλλά στην συνέχεια είχαμε ξανά επιδείνωση, η πιό σοβαρή ίσως αυτής της κακοκαιρίας,με τα χιόνια να ασπρίζουν πολλές περιοχες στα βόρεια προάστια ενώ στα πιό νοτια το χιονοχάλαζο ήταν κατα τόπους ισχυρό.

Για την συνέχεια τώρα αναμένουμε και πάλι διαστήματα με κλειστό καιρό αλλα ,σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία, τα χιόνια που θα πέφτουν, κατά περιόδους, θα είναι ασθενούς εντάσεως και μόνο στα βόρεια και στα ανατολικά του νομού. Για αύριο περιμένουμε κάποιες συννεφιές οι οποίες ίσως πάλι δώσουν φαινόμενα στα βόρεια τμήματα όχι όμως ιδιαίτερης έντασης και διάρκειας.

Για την πρωτοχρονιά ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στην Αττική ενώ και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Να αναφέρω ότι η εξέλιξη του καιρού παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς απο την παρασκευή και μετά αναμένουμε και νέα επιδείνωση αυτή την φορά με νοτίους ανέμους και αρκετές βροχές,τις οποίες έχουμε ανάγκη. Αρκετά φαινονται και τα χιόνια τα οποία θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά της χώρας.

Ας δούμε παρακάτω κάποιες φωτογραφίες της σημερινής κακοκαιρίας:

Πεντέλη νωρίς το πρωί
















όψη της Πεντέλης απο τον Σταυρό
















Eθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι την ώρα της μεσημεριανής έξαρσης

















Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: