-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Χάος από την κακοκαιρία στην Ευρώπη

0
Από βορρά ως νότο η Ισπανία βρίσκεται σε λευκό κλοιό, με τον χιονιά να φτάνει ως το κέντρο της Μαδρίτης, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος. Περίπου 400 χιλιόμετρα οδικών αρτηριών στην κεντρική Ισπανία έκλεισαν, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Με δυσκολία οι μετακινήσεις και των πεζών στο Οβιέδο, όπου το χιόνι, έχει γίνει πάγος, λόγω των πολικών θερμοκρασιών.
Το αεροδρόμιο Μπαράχας ξαναλειτούργησε, όμως εκατοντάδες πτήσεις γίνονται με πολύωρη καθυστέρηση. Οδύσσεια και για 30 έλληνες που για 2 μέρες ήταν εγκλωβισμένοι στο ισπανικό αεροδρόμιο.
Τους -11 έδειξε το θερμόμετρο στη Λιλ και στο Στρασβούργο, στη Γαλλία. Οι καλλιέργειες πάγωσαν και τώρα οι καταναλωτές νιώθουν τις συνέπειες της κακοκαιρίας στις τσέπες τους, αφού οι τιμές των οπωροκηπευτικών αυξήθηκαν αισθητά.
Στον ιταλικό βορρά, ο σφοδρός χιονιάς υποχώρησε, άφησε όμως πίσω του σοβαρά προβλήματα. Τα συνεργεία στο Μιλάνο καθαρίζουν συνεχώς τους δρόμους από το χιόνι, ενώ οι πολίτες καλούνται να είναι προσεκτικοί, λόγω του πάγου στα πεζοδρόμια.
Οι νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας στην Ευρώπη ανέρχονται σε τουλάχιστον 20 και μέσα σε αυτό το σκηνικό, συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις ΕΕ-Μόσχας και Κιέβου για να βρεθεί λύση για το φυσικό αέριο.
Η Ουκρανία αρνείται ότι παρακρατούσε φυσικό αέριο από αυτό που κατευθύνονταν στην Ευρώπη για να ικανοποιήσει δικές της ανάγκες και σε μία πρώτη θετική εξέλιξη, αποδέχθηκε Ρώσους παρατηρητές στο έδαφός της.

πηγές:ALPHA TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: