-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Τσουχτερό κρύο στη Β. Ελλάδα

0
Τσουχτερό κρύο επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα καθώς στις περισσότερες ορεινές και ημιορεινές περιοχές η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους μηδέν βαθμούς Κελσίου.

Αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στους επαρχιακούς δρόμους Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βίγλας και Βιτσίου, καθώς επίσης και από το 15ο μέχρι το 25ο χιλιόμετρο του δρόμου Έδεσσας - χιονοδρομικού κέντρου Βόρα, στο νομό Πέλλας.

Επίσης, σε πολλά τμήματα του ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου, έχουν σχηματιστεί στο οδόστρωμα παγίδες, εξαιτίας του παγωμένου χιονιού και η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί τις νυχτερινές ώρες.

Η χαμηλότερη θερμοκρασία σημειώθηκε νωρίς χθές το πρωί στη πόλη της Φλώρινας, όπου ο δείκτης του θερμομέτρου έπεσε στους -4 βαθμούς, -3 είχαν η Κοζάνη και τα Γρεβενά, -2 η Έδεσσα και -1 βαθμό οι Σέρρες. Είναι χαρακτηριστικό στις 12 το μεσημέρι η θερμοκρασία δεν ξεπερνούσε τους 4,5 βαθμούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: