-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Νέο κύμα κακοκαιρίας

0
Η κακοκαιρία πλήττει μεγάλο μέρος της χώρας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, από την Τετάρτη αναμένεται νέα σημαντική επιδείνωση, με χιόνια ακόμη και μέσα στις πόλεις. Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει προκάλεσε ο χιονιάς. Ο δρόμος που συνδέει το κέντρο της Θεσσαλονίκης με το Πανόραμα, έχει μετατραπεί σε παγοδρόμιο. Μόλις 6 χιλιόμετρα από τον Λευκό Πύργο 6 αυτοκίνητα βγήκαν από τον δρόμο, ενώ οι αλατιέρες πιάνουν δουλειά. 
Οι ιδιοκτήτες πρατηρίων βάζουν τις αλυσίδες στην βιτρίνα, αφού τις επόμενες μέρες οι μετεωρολόγοι θεωρούν πιθανό να χιονίσει στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ χιονόπτωση προβλέπεται και για την πόλη της Θεσσαλονίκης, ιδιαίτερα στα ανατολικά. 
Στα λευκά ντύθηκε η ορεινή Αχαΐα ενώ τα συνεργεία εκχιονισμου έδωσαν μάχη την νύχτα για να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους προς τα χωριά και το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.


πηγές:ALPHA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: