-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Χιόνια και καταιγίδες

0
Στη Δυτική Μακεδονία η συγκοινωνία διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 15ο έως το 25ο χλμ. της Εθνικής Οδού Φλώρινας - Καστοριάς μέσω Βίγλας, από το 22ο έως το 28ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς - Φλώρινας μέσω Βιτσίου, από το 30ο έως το 55ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς - Ιωαννίνων μέσω Νεστορίου και από το 25ο έως το 40ο χιλ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς - Φλώρινας μέσω Κλεισούρας.

Αλυσίδες στο ορεινό οδικό δίκτυο της Ξάνθης


Την προσοχή των οδηγών εφιστά η Τροχαία Ξάνθης λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο ορεινό τμήμα του νομού, όπου στην Εθνική Οδό Ξάνθης - Ελληνοβουλγαρικών συνόρων από το 19ο χλμ. έως και το χωριό Δημάριο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επίσης, αλυσίδες απαιτούνται σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της ορεινής περιοχής του Εχίνου, όπως και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής του Καρυοφύτου Σταυρούπολης, ενώ κατά μήκος της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του οικισμού Κοπτερού και του οικισμού Λευκόπετρας, επικρατούν ισχυροί βόρειοι πλάγιοι άνεμοι που καθιστούν πολύ εύκολη την ανατροπή οχημάτων μεγάλου ύψους όπως φορτηγά.

ΠΗΓΗ: ΝΕΤ-ΑΠΕ/ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: