-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Σε «λευκό κλοιό» όλη η χώρα

0
Πολλά τα προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα από το πρωί της Κυριακής.

Στην Αττική, όπου χιονίζει από τα ξημερώματα, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη για τα οχήματα που κινούνται στην Πεντέλη, από το 414ο Στρατιωτικό Νοσοκομείο μέχρι την περιοχή Ανατολή στον Άγιο Πέτρο, στη λεωφόρο Διονύσου με κατεύθυνση προς Άγιο Πέτρο και βέβαια μόνο με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην Πάρνηθα, από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω.

Τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία καταγράφονται στις ορεινές περιοχές της Μακεδονίας.

Λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων κλειστή είναι από το πρωί στη Θεσσαλονίκη η επαρχιακή οδός Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου, ενώ αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στις επαρχιακές οδούς Άρνισσας - χιονοδρομικό κέντρο Βόρρα, του νομού Πέλλας, Δράμας - Αμφίπολης, Νέας Ζίχνης - Αχριανής, Αγ. Χριστόφορου - Αναστασιάς, Μεσσοράχης - Σφεληνού, του νομού Σερρών, καθώς επίσης από το 65ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Ιερισσού, Αρναίας - Ταξιάρχη - Στανού, Πολύγυρου - Ταξιάρχη, Παλαιοχωρίου - Μεγάλης Παναγιάς - Ιερισσού, Νεοχωρίου - Αγίας Βαρβάρας, του νομού Χαλκιδικής.

Στη δυτική Μακεδονία, χρειάζονται αλυσίδες στο επαρχιακό οδικό τμήμα Καστοριάς - Φλώρινας, μέσω Βιτσίου και Βίγλας, καθώς και Αετού - Νυμφαίου.

Στη Δράμα η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο μετά τη χθεσινοβραδινή χιονόπτωση. Συγκεκριμένα, οι αλυσίδες είναι απαραίτητες από το 25ο χλμ. της εθνικής οδού Δράμας - Εξοχής προς το δημοτικό διαμέρισμα Βώλακα και το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού, από το 12ο χλμ. της επαρχιακής οδού Δράμας - Σιδηρόνερου, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του δήμου Κάτω Νευροκοπίου και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του δήμου Προσοτσάνης.

Η τροχαία της Δράμας προειδοποιεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις νυχτερινές ώρες λόγω του παγετού που θα δημιουργηθεί εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή.

Η θερμοκρασία έχει πέσει κάτω από το μηδέν σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

πηγές:Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: