-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Προσοχή στους δρόμους λόγω χιονιού

0
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι οδηγοί που κινούνται στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, καθώς χιονίζει μετά τα διόδια Αφιδνών.

Χαμηλή ορατότητα υπάρχει στο ύψος της Μαλακάσας, ενώ δύο λωρίδες κυκλοφορίας είναι δεσμευμένες για έργα από τη Μαλακάσα μέχρι τα φανάρια του Ωρωπού.

Να αποφύγουν την ορεινή διαδρομή που συνδέει την Πεντέλη με τον Άγιο Πέτρο το Διόνυσο και τη Νέα Μάκρη, τις πρωινές ώρες λόγω παγετού, συνέστησε νωρίτερα στους οδηγούς μέσω του ΣΚΑΪ, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου.

Παγετός επικρατεί από νωρίς το πρωί σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.

Στη Θεσσαλονίκη, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται ομαλά, ενώ ανοιχτή είναι η επαρχιακή οδός από το Χορτιάτη προς τον Άγιο Βασίλη.

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του νομού Κιλκίς, αλλά και στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, με συνθήκες παγετού να επικρατούν στα βόρεια ορεινά.

Ομαλά γίνεται η κίνηση των οχημάτων γύρω από την Έδεσσα, αλλά και προς το χιονοδρομικό κέντρο στο όρος Βόρας (Καϊμάκτσαλαν).

Ανοιχτές είναι και οι δύο οδικές προσβάσεις από τη Βέροια και τη Νάουσα, προς το εθνικό χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου.

Ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων και στο νομό Πιερίας, όπως επίσης και στο οδικό δίκτυο του νομού Σερρών.

Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων από τη Φλώρινα προς την Καστοριά μέσω Βίγλας και Βιτσίου, αλλά και προς το Νυμφαίο.

Ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Κοζάνης και των Γρεβενών, ενώ αλυσίδες εξαιτίας του παγετού, απαιτούνται για την πρόσβαση στο χιονοδρομικό δίκτυο της Βασιλίτσας.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: