-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Και νέος γύρος απο Τετάρτη

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα...

Άκρως χειμωνιάτικη η σημερινή ημέρα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλα και στην Αττική.
Πιό συγκεκριμένα χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στην Θεσσαλία στην Ανατολική Στερεά στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο ενώ το έστρωσε και σε μέσα στις πόλεις της Λιβαδειάς της Λαμίας και των Τρικάλων.

Στην Αττική η αναμενόμενη ένταση των φαινομένων ξεκίνησε τις πρωινές ώρες με τα περισσότερα φαινόμενα να κανουν την εμφάνιση τους στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού ενώ χιόνισε και σε περιοχές των βορείων προαστίων απο το ύψος του Χαλανδρίου και βορειότερα. Απο τις πρώτες απογευματινές ώρες ο καιρός ανοίγει κατα διαστήματα ενώ και τα φαινόμενα έχουν εξασθενίσει σημαντικά.

Σύμφωνα τώρα και με τα τελευταία στοιχεία μία νέα διαταραχή αναμένεται να μας επηρεάσει απο την Τετάρτη με αρκετά και αυτή την φορά φαινόμενα κυρίως στην ΚεντρικοΑνατολική Ελλάδα και στην Αττική. Σημαντικό αυτής της διαταραχής θα είναι και οι θυελλώδεις βορειάδες που αναμένουμε να φτάσουν στο Αιγαίο και τα 9 Beaufort.

Kαλή συνέχεια

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια: