-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Χιόνια και κρύο σε όλη τη χώρα

0
Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα, με το τσουχτερό κρύο και τα χιόνια να κάνουν ιδανικές τις συνθήκες για όσους είχαν την ευκαιρία να δραπετεύσουν το Σαββατοκύριακο σε κάποιο από τα χειμερινά θέρετρα της Ελλάδας.

Τα βουνά της Αττικής είναι χιονισμένα, ενώ στην Πάρνηθα η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του καιρού οι χαμηλές θερμοκρασίες, ειδικά στα βόρεια προάστια, όπου τα ξημερώματα του Σάββάτου έριχνε χιονόνερο.

Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου – Άνω Χώρας, από το χωριό Τερψιθέα, αλλά και στην επαρχιακή οδό Βυτίνας – Άνω Οστρακίνας που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου.

Την ίδια ώρα η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη σε αρκετές περιοχές του επαρχιακού δικτύου.

Με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, από το 18ο έως το 30ο χιλιόμετρο.

«Στα λευκά» έχουν ντυθεί επίσης η Θεσσαλία, η Ευρυτανία, η Χαλκιδική, η Βοιωτία, η Φωκίδα, αλλά και περιοχές της Πελοποννήσου, όπως η Αρκαδία και η Μεσσηνία.

πηγές:Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: