-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Χιονοκακοκαιρία απο αύριο

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα.......

Και νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην χώρα μας από αύριο Κυριακή 22.2.2009 με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους έντονες χιονοπτώσεις τις καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές και την πτώση της θερμοκρασίας. Ας δούμε αναλυτικά την πρόγνωση μας:

MΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ:Νεφώσεις με χιονοπτώσεις και χιονόνερο στα παραθαλάσσια τμήματα. Τις απογευματινές ώρες αναμένουμε τοπικά ένταση των φαινομένων κυρίως στην Κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι από βορειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 6-7 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 2-3c.

ΔΥΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ:Νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς ενώ στις πεδινές περιοχές οι συννεφιές θα δίνουν βροχές ή χιονόνερο. Απο το απόγευμα και μετά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι από βορειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4-5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στην Ήπειρο τους 2-3c ενώ στα υπόλοιπα δυτικά θα φτάσει τους 7c.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΥΒΟΙΑ: Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις στα ημιορεινά τμήματα και χιονόνερο στα υπόλοιπα. Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα χιονίσει και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς. Οι άνεμοι απο βορειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 6 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στα νότια τμήματα της Ανατολικής Στερεάς τους 7C.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΡΗΤΗ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ:Νεφώσεις με χιονόνερο στα Βόρεια νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και βροχές σε Κρήτη Δωδεκάνησα. Στην Κρήτη από το απόγευμα και μετά θα σημειωθούν τοπικά και καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Άνεμοι απο βορειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 5 Beaufort.


Για την Θεσσαλονίκη αύριο αναμένουμε νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα ενταθούν. Πολλές οι πιθανότητες για χιονόστρωση ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Οι άνεμοι απο βορειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 6 Beaufort ενώ η θερμοκρασία το πολύ να φτάσει τους 3c.

Tέλος για τον νομό Αττικής αύριο θα έχουμε στην αρχή νεφώσεις οι οποίες σχετικά γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι και μετά θα δώσουν χιονοπτώσεις πρώτα στην γύρω ορεινή ζώνη αλλά από το απόγευμα και μετά τα χιόνια θα κάνουν την εμφάνιση τους και στα βόρεια προάστια των Αθηνών. Λίγες αλλά υπαρκτές είναι οι πιθανότητες να δει νιφάδες και το κέντρο της πόλης αλλά απο πολύ αργά το βράδυ. Η χιονόστρωση είναι σίγουρη στα ορεινά καθώς επίσης και στα υπερβόρεια τμήματα του νομού. Αρκετές είναι οι πιθανότητες για χιονόστρωση σε περιοχές των βορείων προαστίων από το ύψος της Κηφισιάς και πιο πάνω.

Για οποιοδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε με nowcast.

Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: