-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Κακοκαιρία σαρώνει τα Βαλκάνια

0
Περισσότερα από 30 χωριά αποκλείστηκαν εξαιτίας του χιονιού, στη Σερβία, ενώ τα τροχαία πολλαπλασιάστηκαν επικίνδυνα εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας και της ολισθηρότητας των δρόμων. Περισσότερο επλήγη το κεντροδυτικό και νότιο τμήμα της χώρας. Από το βράδυ της Τετάρτης τα χωριά τα οποία καλύφθηκαν με χιόνι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, αναφέρουν δημοσιεύματα.

Μια χιονοθύελλα, ασυνήθιστα σφοδρή, έπληξε το Ντουμπρόβνικ, δημοφιλές θέρετρο στις κροατικές ακτές της Αδριατικής, οδηγώντας στο κλείσιμο του αεροδρομίου της περιοχής. Πάγος και λάσπη κάλυψαν τα πλακόστρωτα σοκάκια της παλαιάς πόλης, διακοπές ρεύματος σημειώνονταν κάθε τόσο και τα σχολεία έκλεισαν στη μέση των μαθημάτων, μετέδωσε η κροατική τηλεόραση.

Τουλάχιστον πέντε δήμοι και περίπου 10.000 κάτοικοι της βόρειας Αλβανίας έχουν αποκλεισθεί μετά τις ισχυρές χιονοπτώσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το χιόνι που έπεσε τις τελευταίες ώρες ξεπέρασε τα τρία μέτρα σε ορισμένες ορεινές περιοχές. Ο αυτοκινητόδρομος Μορίνα-Κούκες-Κουάφα Σλακ έκλεισε και εκφράζονται φόβοι ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους εξαιτίας του χιονιού, ενώ τουλάχιστον μια οικογένεια διασώθηκε από την αστυνομία.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: