-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Επιδείνωση του καιρού

0
Σταδιακή επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει το καιρός τα επόμενα 24ωρα με κύρια χαρακτηριστικά βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις. 

Με έκτακτο δελτίο, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί ότι οι χιονοπτώσεις που εκδηλώνονται ήδη στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα ενταθούν. 

Την Πέμπτη, οι χιονοπτώσεις σταδιακά θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη. Παράλληλα ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Δυτική Ελλάδα και στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 

Την Παρασκευή αναμένονται πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά. 

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και το Σάββατο με τοπικές βροχές, χιονόνερο και χιόνια στα βόρεια τμήματα της χώρας. 

Βροχές ή χιονόνερο, πρόσκαιρες καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού και την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: