-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα

0

Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός από την Παρασκευή με ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα, καθώς και με έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων παρατηρούνται εξαιτίας της χιονόπτωσης που σημειώνεται σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Προβλήματα παρατηρούνται και στα δρομολόγια των πλοίων, καθώς σε ισχύ τέθηκε γενικό απαγορευτικό απόπλου.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται προς τα χιονοδρομικά κέντρα του Καϊμακτσαλάν, του Σελίου και των 3-5 Πηγαδιών, στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας. Στο νομό Σερρών αλυσίδες απαιτούνται στην παλιά εθνική οδό Σερρών - Θεσσαλονίκης, από το 29ο χιλιόμετρο μέχρι τα όρια του νομού, καθώς και στις επαρχιακές οδούς προς Άνω Βροντού και Λαϊλιά.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που πλήττουν τα Βαλκάνια ανάγκασαν πτήσεις προς Πρίστινα και Σκόπια να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον Αερολιμενικό Έλεγχο του «Μακεδονία», πτήση της Βritish Airways από το Λονδίνο με προορισμό την Πρίστινα, αλλά και πτήση της Αustrian Airlines από τη Βιέννη προς τα Σκόπια, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν τα αεροδρόμια των προορισμών τους, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν. Όλοι, σχεδόν, οι επιβάτες της πτήσης της Αustrian Airlines προωθήθηκαν οδικώς στον προορισμό τους, ενώ από την πτήση της Βritish Airways, αποβιβάστηκαν 11 επιβάτες που θέλησαν να ταξιδέψουν οδικώς για την Πρίστινα και οι υπόλοιποι επέστρεψαν στο Λονδίνο.

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει από νωρίς το πρωί και το νομό Σερρών, με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες και τις έντονες χιονοπτώσεις ακόμη και στην πόλη των Σερρών. Σύμφωνα με το Δελτίο Καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, για σήμερα προβλέπεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πλέουν τοπικά 8 με 9 μποφόρ.


Πηγή:Α.Π.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: