-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

"Πράσινη" πρωτοπορία για Καλιφόρνια

0
Ένα ιστορικό νόμο για την περικοπή των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από τα καύσιμα των αυτοκινήτων με παράλληλη ώθηση της αγοράς προς τα καθαρότερά εναλλακτικά καύσιμα, υιοθέτησε η Καλιφόρνια.

Οι προδιαγραφές των καυσίμων με χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα εγκρίθηκαν από τη εξαιρετικά ισχυρή πολιτικά ρυθμιστική αρχή της ποιότητας του αέρα και χαιρετίστηκαν ως μία ιστορική πρωτοβουλία.

Η έγκριση αποτελεί την πρώτη κυβερνητική προσπάθεια σε όλον τον κόσμο να υποβληθούν τα καύσιμα των μεταφορών σε περιορισμούς για την απελευθέρωση αερίων του θερμοκηπίου που κατηγορούνται για την παγκόσμια υπερθέρμανση.

Το μέτρο, εάν αποδώσει όπως σχεδιάστηκε, θα επιταχύνει τη μεταμόρφωση των οχημάτων και του υποστηρικτικού συγκοινωνιακού δικτύου το οποίο έχει οικοδομηθεί γύρω από το παράγωγα του πετρελαίου και τις μηχανές εσωτερικής καύσεως.

«Οι προδιαγραφές της Καλιφόρνιας, οι πρώτες στον κόσμο για καύσιμα χαμηλού άνθρακα, όχι μόνο θα μειώσουν την παγκόσμια μόλυνση, αλλά θα ανταμείψουν την καινοτομία, θα διευρύνουν τις επιλογές του καταναλωτή και θα ενθαρρύνουν την ιδιωτική επένδυση που χρειαζόμαστε για να μεταμορφώσουμε τις ενεργειακές υποδομές μας», δήλωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: