-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Ο Αλ Γκορ για το περιβάλλον

0
Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Αλ Γκορ δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον δε μπορεί να είναι ευχαριστημένη από την ενεργειακή πολιτική που ακολουθεί και ότι η ψήφιση ενός νομοσχεδίου για την ενέργεια αποτελεί "ηθική υποχρέωση".

Ο Αλ Γκορ που έχει βραβευτεί με το Νόμπελ Ειρήνης δήλωσε καταθέτοντας στην υποεπιτροπή Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Βουλής των Αντιπροσώπων: "Η χώρα μας δεν μπορεί να αντέξει περισσότερο αυτό το στάτους κβο, περισσότερη αστάθεια στις τιμές των καυσίμων, περισσότερες μετεγκαταστάσεις εργοστασίων και περισσότερα χρόνια να στέλνει δύο δισεκατομμύρια δολλάρια στο εξωτερικό, κάθε 24 ώρες, για το πετρέλαιο.

Ο νόμος που πρόκειται να κατατεθεί για ψήφιση είναι ακόμα στη φάση της σύνταξης και προβλέπει την κατά 20% μείωση των εκπομπών των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, αλλά και τη δημιουργία χιλιάδων "πράσινων" θέσεων εργασίας.

Στόχος του Λευκού Οίκου και των Δημοκρατικών είναι να ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο για την ενέργεια τουλάχιστον από τη Βουλή των Αντιπροσώπων πριν από τη σύνοδο του ΟΗΕ για το περιβάλλον τον Δεκέμβριο στην Κοπεγχάγη.

πηγές:Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: